Szia!

Köszöntelek a honlapomon!

Vásárhelyi Niki vagyok, feleség, édesanya és az alkotó a TeOra design mögött.

Amióta az eszemet tudom imádom a kreatív alkotást, egész pici korom óta szenvedélyem a kézműveskedés és a rajzolás.

Pár évvel ezelőtt, amikor a kisfiam már úton volt, eldöntöttem, hogy szeretnék majd olyan munkából megélni, amit igazán élvezek, hogy a törpim egy kiegyensúlyozott, boldog anyuka mellett nőhessen fel, aki kötetlen munkaidőben dolgozik, a maga ura, és mindig ott van mellette, ha szükség van rá.

Hosszú idő és több próbálkozás, tervezés után született meg a boltom, ahol a saját fantáziavilágomból fakadó, különleges grafikák felhasználásával készülnek a termékek.

Hogy miért pont az időtervezés lett a középpontban? Pont emiatt, mert rájöttem, hogy a saját vállalkozás is csak akkor működhet jól egy családban, hogy ha a rendelkezésre álló idő optimálisan van megtervezve és kellően rugalmasan, így, ha váratlan dolog történik, akkor sem dől össze a világ.

Úgy gondolom, hogy az időtervezés, időgazdálkodás egy tanulható dolog, és egyén függő, hogy kinek milyen módszer válik be.

Én nagyon szeretem a tervezésbe is belevinni a kreativitást, mert így nem lesz egy unalmas, „muszáj tevékenység”, amit, ismerve magam, rövid időn belül abba is hagynék.

Így indult a TeOra design, és remélem még sokáig az életem része marad.

Nézz körbe bátran a blogomon, ahol az időtervezés gyakorlati módszereiről is írok. Látogasd meg a webshopot, ahol a TeOra termékek segítenek neked a tervezésben.

Csatlakozz a hírleveleseim közé, és hozzáférést kapsz a TeOra stúdióban fellelhető ingyenes letölthető anyagokhoz.

Kellemes böngészést!

Blog

Webshop