Fizetési módok

Online bankkártyás fizetés

A termékek ellenértékét a Barion rendszerén keresztül bankkártyájával rendezheti (Barion fiók regisztráció nem szükséges). A bankkártya adatok a kereskedőhöz nem jutnak el. A szolgáltatást nyújtó Barion Payment Zrt a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló intézmény, engedélyének száma: H-EN-I-1064/2013.

Banki átutalás

A termékek ellenértékét banki átutalás útján rendezheti. Az átutaláshoz szükséges adatok: Kedvezményezett bankja:  OTP Bank Nyrt.

Kedvezményezett neve: Vásárhelyi Nikolett

Adószám: 69170216-1-33

Kedvezményezett számlaszáma: 11773425-02780681-00000000

 Utánvétes fizetési mód

A rendelés értékét átvételkor a futárnál/postásnál kell készpénzben kiegyenlíteni

Szállítási módok:

Két féle szállítási mód áll rendelkezésre, amelyet a megrendelt termék határoz meg.

 

GLS Futárszolgálat: házhoz szállítás

Nagyobb súlyú és méretű termékek esetén. Pl: Határidőnapló

A házhoz szállítás költsége: 1.490 Ft

A futárszolgálat a feladást követő 1-2 munkanapon belül házhoz szállítja a vásárolt terméket. Kiszállítás előtti napon e-mail értesítőt küld a címzett részére.

Sikertelen kézbesítés esetén a futár a következő munkanapon újra megpróbálja kézbesíteni a csomagot.

Postai úton kézbesítés levélként:

Kisebb súlyú és méretű termékek esetén: Pl: Matrica

A szállítás költsége: 570 Ft

 

Digitális termék vásárlása esetén a rendszer a bankkártyás fizetés után automatikus e-mail-t küld a vevő részére, melyben megtalálható a termék letöltési linkje. A termék letöltési korlát: 5 alkalom, a letöltési link lejárata: 15 nap

Teljesítési határidő:

A megrendelésre vonatkozóan az általános teljesítési határidő a rendelés visszaigazolásától számított legfeljebb 5 munkanap. Ez a szállítási határidő tájékoztató jellegű, az ettől történő eltérést minden esetben e-mail útján jelezzük. Digitális termék vásárlása esetén a teljesítés az online bankkártyás fizetés után azonnal megtörténik, a rendszer e-mail-ben küldi el a letöltési linket a vevő email címére. Előre regisztrált megrendelők részére a letöltési link a fiókom/rendelések  menüpont alatt is elérhetővé válik. A termék letöltési korlát: 5 alkalom, a letöltési link lejárata: 15 nap